• Gratis verzending vanaf €69
  • Click en Collect binnen 2u
  • Duurzaam en Educatief speelgoed
  • Gratis verzending vanaf €69

Zeeslag

Vilac

6 jaar +, 8 jaar +, 10 jaar +

Kleur:

NoColour

Maat:


€ 38,50
Met dit product spaar je punten loyalty
Levering 2-3 Werkdagen
Ophalen in de winkel

Omschrijving

Deze houten versie van het klassieke zeeslag spel oog niet alleen mooi, ze is gemaakt in samenwerking met de Marine nationale.

Dit borspel, een geweldige klassieker onder de speelgoedbibliotheken, wordt gespeeld door twee personen vanaf 6 jaar. Iedereen moet eerst zijn vloot bestaande uit vijf gebouwen op zijn bord plaatsen. Vervolgens proberen de spelers op hun beurt die van hun tegenstander te laten zinken. Met krijgt kunnen ze hun acties volgen op het verticale bord tegenover hen.

Wanneer een gebouw wordt geraakt, kunnen kleine fiches de betrokken speler in staat stellen zijn schade te materialiseren. De winnaar is degene die als eerste de vloot van de ander tot zinken weet te brengen. Dit strategiespel, gemakkelijk te begrijpen is bevorderlijk voor korte spellen die helpen om te onthouden en te leren hoe tweerichtingstafels werken.

Inhoud:

1 houten doos die in tweeën opent, speciale coating om met krijt te schrijven, 10 houten boten (5 voor elke speler), 40 houten staven, 2 katoenen zakjes, 2 krijtjes

Leeftijd: 6Y+

Eigenschappen

Leeftijd 6 jaar +, 8 jaar +, 10 jaar +