• Gratis verzending vanaf €69
  • Click en Collect binnen 2u
  • Duurzaam en Educatief speelgoed
  • Gratis verzending vanaf €69

Meerdere Activiteiten Luchtavonturiers

Janod

6 jaar +

Kleur:

NoColour

Maat:


€ 30,00
Met dit product spaar je punten loyalty
Levering 2-3 Werkdagen
Ophalen in de winkel

Omschrijving

Klaar om op te stijgen!

Met deze multifunctionele knutselset kunnen kinderen vanaf 7 jaar 13 creaties maken met het thema avonturier in de lucht: vliegtuigen, raketten, astronauten, superhelden en meer.

Kinderen kunnen verschillende technieken uitproberen voor verschillende creatieve activiteiten: 4 papieren vliegtuigjes, 1 modelvliegtuigje en 2 papieren raketten met lanceerinrichting.

Terwijl de meer nauwgezetten plezier zullen beleven aan het versieren van 2 zelfklevende plaatjes met lovertjes, 2 borden met gekleurd zand en 2 maskers met mozaïek.Er wordt een instructieboekje meegeleverd om knutselaars in de dop stap voor stap wegwijs te maken.

Deze multi-activiteiten set bevat 6 verschillende knutselactiviteiten: origami, modellen maken, stickers plakken en pailletten, mozaïek of zand plakken. Het duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten om alle creaties in deze set te voltooien.

Een creatieve hobby met lucht- en ruimtethema en verschillende technieken als kern.Kinderen kunnen de muren van hun slaapkamer versieren met de mooie schilderijen, met de raketten door het huis vliegen en zichzelf vermommen met hun zelfgemaakte maskers.

Deze knutselset kan worden gepresenteerd aan een groep kinderen, die zich allemaal kunnen storten op de verschillende activiteiten en als team hun behendigheid en artistieke flair kunnen ontwikkelen.

De knutselset Sky Adventurers maakt deel uit van de collectie Les Ateliers du Calme.

Eigenschappen

Leeftijd 6 jaar +

Gelijkaardige producten