• Gratis verzending vanaf €69
  • Click en Collect binnen 2u
  • Duurzaam en Educatief speelgoed
  • Gratis verzending vanaf €69

PRE-ORDER (20/09) Small Curved Pack Pastel - 34 Stuks

CLEVERCLIXX

3 jaar +, 4 jaar +, 6 jaar +, 8 jaar +

Kleur:

NoColour

Maat:


€ 60,00
Met dit product spaar je punten loyalty
Levering 2-3 Werkdagen
Ophalen in de winkel

Omschrijving

De Cleverclixx Curved Dome Pack bevat unieke afgeronde stukken! Deze set bestaat uit 34 tegels, geeft kinderen de mogelijkheid om grotere, complexere en nog indrukwekkendere bouwwerken te creëren. De speciaal ontworpen gebogen tegels voegen een nieuwe laag van creativiteit toe, waardoor de constructies van je kind niet alleen groter, maar ook veel unieker worden.

Met de Curved Dome Pack leren kinderen spelenderwijs nieuwe vormen kennen en kunnen ze deze meteen gebruiken in nieuwe bouwwerkjes. De gebogen tegels dagen hen uit om verder te denken en hun verbeelding op nieuwe manieren te gebruiken. Dit maakt de set niet alleen leuk, maar ook educatief, omdat het helpt bij de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen.

Of het nu gaat om het bouwen van koepels, bogen, of andere bijzondere structuren, deze set is de perfecte aanvulling op elke bouwcollectie. Combineer de tegels met andere Cleverclixx packs. Met de Curved Dome pack is elke bouwsessie een avontuur vol creativiteit, innovatie en speelplezier!

Cleverclixx groeit ook met je kids mee. Vanaf 3 jaar kan je ermee aan de slag om het concept van 3D bouwen te leren. Als ze ouder worden kunnen meer complexe bouwwerken gemaakt worden en in de lagere school is het zelfs een handig hulpmiddel bij wiskundige oefeningen. 

Ook leuk! Bouw tegen de verwarming of andere magnetische oppervlakken en maak zo een verticaal kunstwerk. Of teken er met uitwisbare stiften allerlei letters en cijfers op en ga zo creatief aan de slag met de magnetische bouwsets van Cleverclixx.

Eigenschappen

Leeftijd 3 jaar +, 4 jaar +, 6 jaar +, 8 jaar +