• Livraison gratuite à partir de €69
  • Click et collect en 2 heures en magasin
  • Paiement securisé
  • Livraison gratuite à partir de €69

Creatieve multistift (6stuks)

creativcompany

Color:

NoColour

Size:


€ 5,00
Avec ce produit, vous économisez points loyauté
Livraison 2-3 Jours ouvré
Ophalen in de winkel

Description

Niet-permanente acrylstiften op waterbasis met volle kleuren en een stevige vilten punt. U kunt hem gebruiken op steen, papier, canvas, glas, porselein, plastiek, hout, karton en metaal. Makkelijk afwasbaar.

Met onze creatieve multi stift kunt u op bijna elke ondergrond tekenen – en voor kids is het de ideale stift voor creatieve bezigheden. De stift is niet permanent, dus u kunt het gemakkelijk van de huis wassen met wat water en zeep. De verf is echter vrij waterbestendig als hij droog is, wat een enorm voordeel is als u op stenen schildert. De stift heeft ook een vaste vilten punt, waardoor hij geweldig goed is om in te kleuren. Belangrijk: Bewaar liggend met de dop erop, maar als de punt uitdroogt, kunt u hem op het papier stippen tot de inkt weer in de punt stroomt.

Met de stift kunt u de stenen decoreren of schilderijen schilderen met meerdere lagen kleur. Vergeet niet dat de kleuren moeten drogen. Wees dus geduldig en laat de stenen 1-2 minuten liggen voordat u ze omdraait en de andere kant beschildert